Juf Anne-Clair

Mijn functie is: Leerkracht
Locatie: Olst
Ik werk: Maandag t/m vrijdag
Je kunt me mailen via: opwaardz@de-mare.org
Ons telefoonnummer is: 0570 - 561836
Anne-Clair van de Schepop

Juf Anne-Clair kan enorm genieten van de verwondering van kinderen. “Het bouwen van een toren die nog weer wat hoger is geworden dan de vorige keer, een kind dat ontdekt hoe het principe van lezen werkt, een spel in de huishoek waar je kinderen hoort praten over het spel dat ze willen gaan spelen of het kind dat buiten een bijzonder beestje ontdekt. Het zijn kleine momenten die heel vaak voorkomen maar die voor elk kind weer uniek zijn. Het leuke is dat het ook wat doet met de andere kinderen in de klas. Als leerkracht mag ik daarbij zijn en deze ontwikkelingen helpen ondersteunen. Daar heb ik enorm veel plezier in!”

De mooiste herinnering van juf Anne-Clair
“De momenten dat we mensen in school halen of uitstapjes gaan maken rondom het thema van wereldoriëntatie. Bijvoorbeeld een kunstenaar, de brandweer, een eigenaar van bijzondere reptielen of met de trein naar Zwolle om de schouwburg van binnen te bekijken. Daar komen vaak de mooiste leersituaties uit voort. Kinderen worden nieuwsgierig en gaan op onderzoek uit. Samen met de groep kunnen we dan in de klas enthousiast verder werken rondom kunst, beroepen, en techniek. Ondertussen worden er taal- en rekenlessen aan gekoppeld en krijgt dit ook betekenis voor de kinderen.”

Juf Anne-Clair in één zin
“Ik ben een enthousiaste leerkracht die zich wil blijven ontwikkelen en ik heb een open houding naar kinderen en ouders.”