Edion

Mijn functie is:
Locatie: Olst
Ik werk:
Je kunt me mailen via: opwaardz@de-mare.org
Ons telefoonnummer is: 0570 - 561836
Ediobn

Juf Judith begon haar eerste dag in een kring vol met kleuters. Ze las een prentenboek voor en vanaf dat moment, die blije gezichten, vragende ogen, lachende geluiden en vooral aandachtige stiltes, dacht ze: wauw! “De kinderen vinden het leuk wanneer ik ze iets vertel, uitleg en een grapje maak. Dit gevoel, dit moment, gun ik iedereen.” Ze wil dat kinderen iedere dag een plezierige dag hebben. En dat ze school als fijn, leuk en prettig herinneren. Ze geniet vooral van de humor met kinderen en hun heerlijke open en onschuldige vragen.

De mooiste herinnering van juf Judith
Opmerkingen van kinderen die ik nooit meer vergeet. Ieder jaar komt er wel weer een herinnering naar boven, er is geen mooiste of leukste, het zijn er zoveel. “Juf, ik moet een agenda aanschaffen, want ik heb nu zoveel vrienden om mee af te spreken.” “Juf, maar ik begrijp jou altijd!” “Ik ruim alles wel op in het magazijn hoor, want jij wil ook lekker relaxt de vakantie in, hè juf.” “Juf, eigenlijk heb jij 2 banen, thuis moet je ook nog veel doen en zorgen voor iedereen.”

Juf Judith in één zin
“Ik ben een vrolijke, enthousiaste en gedreven leerkracht met een vleugje humor en een hart van goud met glitterrandjes.”